Covers Wonen

Arthur heeft zich met zijn bedrijf Covers Housing vanaf 2001 vooral gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen in het luxere segment.

Sinds 2016 zijn Arthur Covers en Bastiaan Jonker van start gegaan met Covers & Jonker Makelaars; een makelaarskantoor waarbij alle aanwezige ervaring en het opgebouwde netwerk wordt ingezet om onze opdrachtgevers te helpen bij de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen in de Utrechtse binnenstad en de omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin en Zeist.

Sinds medio 2022 is Covers & Jonker Makelaars overgegaan in Covers Wonen Makelaars. Het team wordt met deze verandering nog verder vergroot.   

Covers Housing, het zusje van Covers Wonen, draagt daarnaast nog steeds alle zorg voor de beheertaken die wij met het kantoor uitvoeren.

Covers Wonen is gevestigd in een monumentaal pand aan de Nieuwegracht 26 in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Wij staan met een enthousiast en ervaren team voor jou klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop, verkoop en verhuur van een woning.

Ook voor het beheren van een woning of een taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles op een informele maar toch professionele wijze. Hierbij staat aandacht voor de opdrachtgever altijd op de eerste plek.

Onze medewerkers

Arthur Covers

Founder, property adviser & property management

Meta Cankrien

Property adviser; specialism buying/selling & rentals

Jeroon Waverijn

Property adviser & valuator (NVM makelaar taxateur RM/RT)

Kristianne Slagmolen

Property adviser; specialism buying/selling & rentals

Toine ten Bouwhuys

Property adviser; specialism rentals
 

Sandra Smeets

Property manager + stylist
 

Roel van der Meer

Property manager

Majorie Thielsch

Office manager

Luuk Covers

Pack leader
Share
Back to top