Covers Wonen

Covers Wonen Makelaars - dé expert in verhuur, verkoop, beheer en aankoop van vastgoed! 

Ons team van ervaren makelaars staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw woning wilt verkopen of een investering wilt doen, wij hebben de kennis, expertise en het netwerk om uw doelen te realiseren. Ons werkgebied is hoofdzakelijk de Utrechtse binnenstad maar ook de omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin en Zeist.

Sinds juni 2022 is Covers & Jonker Makelaars overgegaan in Covers Wonen Makelaars. 

Daarnaast zijn we verheugd met de toetreding van Meta Cankrien bij Covers Wonen in januari 2023, voorheen mede-eigenaresse van Stadsdaemes. Met haar uitgebreide kennis en ervaring van de lokale vastgoedmarkt en haar passie voor het leveren van persoonlijke service, is dit een enorme versterking van ons team.


Naast verhuur, verkoop en aankoop bieden wij ook professioneel vastgoedbeheer aan. Of u nu een huiseigenaar bent die hulp nodig heeft bij het beheren van uw woning of een investeerder die een portfolio van vastgoed wil opbouwen, Covers Wonen Makelaars is het juiste adres. Wij nemen de zorgen en het gedoe van het vastgoedbeheer uit handen, zodat u kunt genieten van de voordelen van uw investering.

Covers Wonen is gevestigd in een monumentaal pand aan de Nieuwegracht 26 in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Hier staan we met een enthousiast team voor u klaar om u te helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij een NWWI-taxatie. Dit is een gevalideerde taxatie die voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Covers Wonen Makelaars biedt deze service aan, waarbij uw woning volgens de NWWI-richtlijnen wordt getaxeerd, wat belangrijk is voor bijvoorbeeld hypotheekaanvragen.

Onze medewerkers

Arthur Covers

Founder, property adviser & property management

Meta Cankrien

Property adviser; specialism buying/selling & rentals

Jeroon Waverijn

Property adviser & valuator (NVM makelaar taxateur RM/RT)

Kristianne Slagmolen

Property adviser; specialism buying/selling & rentals

Sandra Smeets

Property manager + stylist
 

Roel van der Meer

Property manager

Frederique van der Louw

Office manager

Christie de Bie

Office manager

Luuk Covers

Pack leader
Share
Back to top