Huur & verhuur

Huren

Wij zijn als Utrechtse verhuurmakelaar aangesloten bij de NVM en zijn gespecialiseerd in het matchen van woningzoekenden met de juiste woning in de vrije sector. Je kunt zowel gestoffeerd als gemeubileerd verhuren voor korte en/of langere periodes. Wij verhuren voornamelijk aan bedrijven, expats en particulieren die voor een bepaalde periode een huurwoning zoeken.

Zit er geen geschikte woning voor jou bij in onze portefeuille? Dan is het ook mogelijk om ons te laten zoeken naar een geschikte woning buiten onze eigen woningportefeuille. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in de specifieke behoeften van een zoeker.

Onlangs verhuurd

Oudegracht 364 21
Utrecht

Gruttersdijk 37
Utrecht

Boothstraat 12 E
Utrecht

Lange Nieuwstraat 87
Utrecht

Kerkweg 3 B
Harmelen

Villawal 158
Nieuwegein

Verhuren

Woningverhuur in de vrije sector is een specialisme dat niet onderschat mag worden. Naast de specifieke regelgeving moet je ook inspelen op de meest geschikte doelgroep en de juiste juridische overeenkomsten toe kunnen passen. Het is daarom van belang dat je een makelaar inschakelt die kennis heeft van de markt, een breed netwerk onderhoudt en daarnaast zeer goed op de hoogte is van alle actuele regelgevingen en veranderingen. Wij zijn als verhuurmakelaar op het gebied van vrije-sector verhuur als enige binnen de regio Utrecht aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Daarnaast maken we ook gebruik van Funda, Pararius en Xpat Rentals.

Beheren

Het verhuren van je woning kan in veel gevallen interessant zijn, maar het neemt ook veel tijd en werk in beslag. Wij kunnen ons voorstellen dat je bijvoorbeeld in het buitenland woont of dat je het zelf te druk heeft om alles te regelen. Covers Housing neemt dit graag voor haar rekening.

Het uitbesteden van het beheer van je woning betekent dat alle verhuur gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd in overleg met de eigenaar. Of het nu gaat om het innen van de maandelijkse huur, het repareren van een wasmachine of het plannen van het traject van A tot Z voor een complete vastgoedportefeuille: Covers Housing heeft de kennis en ervaring in huis om je volledig te ontzorgen.

De tijdwinst die hiermee wordt geboekt leidt samen met een stukje gemoedsrust tot een zorgeloze exploitatie en een mooi rendement uit je woning of belegging. Daarnaast genereren wij duidelijke overzichten, welke van pas kunnen komen bij de belastingaangifte of bij de verkoop van een belegging. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Expats

Omdat wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om in een vreemd land te komen en alles zelf te moeten uitvinden, hebben wij onszelf ontwikkeld als een ervaren gids voor expats in Utrecht en omgeving op het gebied van wonen. Expats weten ons dan ook altijd te vinden.

Naast de ervaring met de verhuur aan expats, begeleiden wij ook steeds meer aan- en verkooptrajecten voor deze doelgroep. Ons netwerk is hier dermate op aangepast dat wij als NVM-makelaar ook kunnen helpen met zaken als relocation, financiering en verzekering.

In de steeds internationaler wordende stad Utrecht is het voor ons een leuke en interessante uitdaging om voor ieder vraagstuk een oplossing te bieden. Ons uiteindelijke doel, uit welk werelddeel je dan ook komt, is als volgt: je thuis laten voelen in dé stad van Nederland.

Meubileren

Van het bed tot aan de eierlepels; wij verzorgen de complete meubilering en inrichting zodat jouw woning helemaal klaar is voor vele jaren gemeubileerde verhuur.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat een potentiële huurder graag wil en nodig heeft. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan het opmaken van het bed, wij regelen alles. Naast dat we je compleet ontzorgen, scheelt het ook heel veel tijd én bespaart het je geld. Het is lastig om als particulier te weten waar je wat haalt en of je niet te veel betaalt. Wij bepalen van tevoren hoeveel je kwijt gaat zijn voor de complete inrichting. Daarnaast maken we een tijdsplanning en zorgen we ervoor dat alles in de woning aanwezig is en klaar voor gebruik.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen je graag meer hierover in een persoonlijk gesprek.

Woning aanmelden

Jouw woning aanmelden voor verhuur? Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen contact met je opnemen.
 
Gegevens over de te verhuren woning
Share
Back to top