Aankoop & verkoop

Een woning aankopen

Het aankopen van een woning is een leuk en spannend traject. Goede begeleiding, ervaring, kennis van de huizenmarkt en een groot netwerk spelen hierbij een belangrijke rol. We helpen je graag van begin tot eind bij de zoektocht naar je nieuwe woning. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen als je een interessante woning op het oog hebt.

Voor de aankoop van een nieuwe woning kijken en denken we graag objectief met je mee. We maken hierbij gebruik van ons uitgebreide (NVM) netwerk om het aanbod op Funda voor te kunnen zijn binnen de Utrechtse binnenstad en omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin en Zeist. Gedurende het aankooptraject zorgen we voor een fijne, open en informele begeleiding zodat je de meest geschikte woning vindt waar je je echt thuis zal voelen.

Onlangs aangekocht

Abraham Dolesteeg 12
Utrecht

Oudekamp 11 G
Utrecht

Kerkpad NZ 12 A
Soest

Keizersgracht 674 C
Amsterdam

Koningsweg 1
Utrecht

Predikherenkerkhof 18
Utrecht

Wijde Begijnestraat 19
Utrecht

Breedstraat 118
Utrecht

Nieuwegracht 32 B
Utrecht

Een woning verkopen

Het verkopen van een woning is een traject waarbij goede begeleiding en kennis van de markt zeker niet mag ontbreken. Tijdens dit traject maken wij naast ons uitgebreide netwerk ook gebruik van een professionele woningpresentatie die wordt verzorgd door onze fotograaf en natuurlijk een plaatsing op Funda. Daarnaast geven wij full-service begeleiding en zorgen we voor maximale exposure op de markt. Ieder verkooptraject vergt zijn eigen aanpak, in een persoonlijk gesprek lichten we graag het een en ander toe. Ons doel is te allen tijde jou als verkoper te ontzorgen, van de eerste stap van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris.

Onlangs verkocht

Brigittenstraat 1 D
Utrecht

Bataviastraat 66
Utrecht

Hofstraat 2
Utrecht

Gildstraat 86 B
Utrecht

Jutfaseweg 37
Utrecht

Voorsterbeeklaan 188 +P
Utrecht

Taxatie van een woning

Taxatie van een woning nodig? Als be├źdigd taxateur helpen wij jou graag aan een professioneel taxatierapport. Door onze aansluiting bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) zijn we gevalideerd en betrouwbaar. Hierdoor taxeren wij ook voor instanties als het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Beleggen

Tegenwoordig zien wij door de lage rentes steeds meer mensen die op kleine of grote schaal woningen kopen als belegging en om te verhuren om vervolgens daar een leuk rendement uit halen. Wij kunnen jou begeleiden met het zoeken naar een geschikt object en je helpen met de regelgeving en overige zaken waar je op moet letten.

Omdat wij als kantoor actief zijn aan beide kanten van de markt kunnen wij jou een gedegen advies geven over wat een goede aankoop is voor de verhuur. Na de aankoop kunnen wij ook het gehele proces van inrichten, verhuren en beheren voor onze rekening nemen.

Ga je verhuizen en denk je eraan om de huidige woning aan te houden als belegging? Ook hier kunnen wij natuurlijk samen met jou een passend plan voor maken.

Sub Rosa

Niet iedere opdrachtgever kiest ervoor om zijn woning op Funda of andere media te adverteren in verband met discretie of privacy. Wij geven de mogelijkheid om een woning exclusief binnen ons eigen netwerk aan te bieden. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over deze dienstverlening.

Geïnteresseerd in de objecten die wij in onze portefeuille hebben? Neem gerust contact met ons op.

Share
Back to top